Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis4495g5035kcal989g0g134.9g0g
Oliiviöljy 126g1113kcal0g0g125.9g0g
Kananmuna kuoreton 989g1411kcal123.6g3g101.4g0g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g15208kcal2229g20.4g725g5g
Valittu annoskoko5760g7604kcal1114.5g10.2g362.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna2880g3802kcal557.3g5.1g181.3g1.3g
Arvot/100g100g132kcal19.3g0.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032