Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 2000g2248kcal422.6g0g60g0g
Lanttu 1200g346kcal12g55.2g3.6g21.6g
Sipuli 280g85kcal3.5g13.4g0.6g4.8g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13g0.5g1.7g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 560g1267kcal89.6g2.8g100.8g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1600g2560kcal43.2g43.2g240g0g
Sinappi 40g53kcal1.8g5.6g2.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g13289kcal1158g266.4g815.8g57.6g
Valittu annoskoko5760g6645kcal579g133.2g407.9g28.8g
Annoskoko puolitettuna2880g3322kcal289.5g66.6g204g14.4g
Arvot/100g100g115kcal10.1g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085