Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g5107g1583kcal63.3g372.3g10.2g158.3g
Suola, annos 3g64g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g321g1259kcal106g0g91.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton268g56kcal0.8g4.3g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g5797kcal340.2g753.2g202.8g317.2g
Valittu annoskoko5760g2898kcal170.1g376.6g101.4g158.6g
Annoskoko puolitettuna2880g1449kcal85.1g188.3g50.7g79.3g
Arvot/100g100g50kcal3g6.5g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646