Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 880g1220kcal110g2.6g86.2g0g
Sokeri 1133g4600kcal0g1132.2g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g120g468kcal0g117.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1947g6679kcal198.4g1362.7g23.4g68.1g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 480g4245kcal0g0g480g0g
Porkkana 1200g392kcal7.4g66.7g2.4g30.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g35210kcal631.6g5363.6g1184g197.4g
Valittu annoskoko5760g17605kcal315.8g2681.8g592g98.7g
Annoskoko puolitettuna2880g8803kcal157.9g1340.9g296g49.4g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400671