Mustikkavispipuuro

Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Dust
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3501g0kcal0g0g0g0g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g1400g546kcal9.8g126g0g36.4g
Sokeri 149g604kcal0g148.6g0g0g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g700g2675kcal105g525.2g21g57.4g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11536g7650kcal229.6g1599.6g42g187.6g
Valittu annoskoko5768g3825kcal114.8g799.8g21g93.8g
Annoskoko puolitettuna2884g1913kcal57.4g399.9g10.5g46.9g
Arvot/100g100g66kcal2g13.9g0.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=221970