Meksikolainen lihapata

Silppua sipuli, viipaloi paprikat ja valkosipulit.

Ruskista jauheliha paistokasarissa öljyssä.

Lisää kasariin sipulisilppu ja anna hautua hetki.

Vaihe 2
Lisää myös paprikasuikaleet, valkosipuliviipaleet, herkkusienet ja lihaliemikuutio.

Huuhtele tölkki vedellä ja kaada huuhdeliemi kasariin.

Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

Vaihe 3
Mausta oreganolla, chilijauheella ja tomaattipyreellä.

Ripottele pinnalle persiljaa.

Tarjoa riisin ja vihreän salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Anniina83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1871g3106kcal355.5g0g187.1g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g328g242kcal14.7g42.2g0.7g0g
Vesi1170g0kcal0g0g0g0g
Paprika keltainen 561g169kcal5.3g28.6g1.1g11.2g
Paprika punainen 561g164kcal5.3g25.3g2.2g10.7g
Sipuli (kuorittu)515g139kcal6.7g24.7g1g8.7g
Valkosipuli 234g253kcal18.5g38.1g1.4g4.9g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl47g117kcal5.6g0.7g10.3g0g
Mustapippuri 14g39kcal1.5g5.4g0.5g3.7g
Herkkusieni säilyke 468g79kcal9.8g0.9g1.4g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11536g8619kcal845.8g331.8g411.4g100.8g
Valittu annoskoko5768g4310kcal422.9g165.9g205.7g50.4g
Annoskoko puolitettuna2884g2155kcal211.5g83g102.9g25.2g
Arvot/100g100g75kcal7.3g2.9g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267437