Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 2003g2251kcal423.2g0g60.1g0g
Lanttu 1202g347kcal12g55.3g3.6g21.6g
Sipuli 280g85kcal3.5g13.5g0.6g4.8g
Valkosipuli 80g87kcal6.3g13.1g0.5g1.7g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 561g1269kcal89.7g2.8g100.9g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)1602g2564kcal43.3g43.3g240.3g0g
Sinappi 40g53kcal1.8g5.6g2.4g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11536g13308kcal1159.6g267.2g816.8g57.6g
Valittu annoskoko5768g6654kcal579.8g133.6g408.4g28.8g
Annoskoko puolitettuna2884g3327kcal289.9g66.8g204.2g14.4g
Arvot/100g100g115kcal10.1g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085