Perukan maksakastike

Kalvojen poiston jälkeen paloittele ja paista maksa ja sipulit.

Lisää nesteet ja hauduta n. 8min.

Suurusta ja mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 330 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maksa poron 183g217kcal40.2g0g6g0g
Sipuli 35g11kcal0.4g1.7g0.1g0.6g
Oivariini, 80 normaalisuolainen11g79kcal0.1g0.1g8.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)110g93kcal1.1g3.8g7.7g0g
Maizena vaalea suuruste (Unilever), annos 5g18g65kcal0.2g14.7g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 219g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1155g930kcal84g41g46.2g1.4g
Valittu annoskoko578g465kcal42g20.5g23.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna289g233kcal21g10.3g11.6g0.4g
Arvot/100g100g81kcal7.3g3.5g4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114391