Tofua kasviksilla

Tofu pilkotaan ja paistetaan öljyssä.

Lisätään paprikajauhe, makea soijakastike, omenaviinietikka ja hunaja, kunhan tofu on saanut väriä.

Otetaan pois pannulta.

Laitetaan porkkana, parsa, paprika ja sipuli pannuun kypsymään suolan kera.

Sekoitetaan yhteen, kun kasvikset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tirmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tofu, aito, marinoitu169g245kcal27.8g2.5g14.3g4.2g
Porkkana 78g26kcal0.5g4.3g0.2g2g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g9g17kcal0.2g3.9g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g9g1.9kcal0g0.6g0g0g
Hunaja 13g41kcal0.1g10.1g0g0g
Paprikajauhe 1.2g4kcal0.2g0.2g0.2g0.5g
Oliiviöljy 8.4g75kcal0g0g8.4g0g
Parsa puhdistettu 156g51kcal4.5g3.1g0.9g5.5g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Paprika punainen 69g20kcal0.6g3.1g0.3g1.3g
Suola, annos 3g6.2g0kcal0g0g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 5.3g36kcal1.4g0.4g3.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1155g1059kcal72g61.4g55g30.2g
Valittu annoskoko577g530kcal36g30.7g27.5g15.1g
Annoskoko puolitettuna289g265kcal18g15.4g13.8g7.6g
Arvot/100g100g92kcal6.2g5.3g4.8g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133927