Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)63g217kcal13.1g0.6g18.1g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]42g137kcal11.2g0g10g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g162g55kcal2.3g9.7g0.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 167g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.7g6.8kcal0g1.7g0g0g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 135g464kcal13.8g94.7g1.6g4.7g
Kuivahiiva, annos 11g4.6g17kcal2.1g1.8g0.3g0g
Oregano, kuivattu 0.8g2.5kcal0.1g0.2g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1155g1799kcal85.2g217.4g61.8g10.2g
Valittu annoskoko578g899kcal42.6g108.7g30.9g5.1g
Annoskoko puolitettuna289g450kcal21.3g54.4g15.5g2.6g
Arvot/100g100g156kcal7.4g18.8g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=138744