Gnocchit

Keitä perunat suolaisessa vedessä.

Kuori ja muussaa esim.

haarukalla.

Kaada jauhot työpöydälle (tai kulhoon).

Lisää päälle perunamössö ja muut aineet, vaivaa tasaiseksi.

Jauhojen määrä riippuu perunoiden rakenteesta - kun taikina on sopivan kiinteää, rullaa sormenpaksuisiksi tangoiksi.

Leikkaa n. 1,5 cm:n paloiksi ja anna odottaa sillä välin kun valmistat esim.

bolognaise-kastikkeen.

Keitä gnocchit merisuolatussa vedessä.

Kun pallerot nousevat pintaan (ei mene kauaa!), nostele ne reikäkauhalla kastikepannulle.

(Lisää sekaan esim.

mozzarellaraastetta sulamaan ja tarjoile.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Uulpu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g350g210kcal5.2g45.5g0.3g3.1g
Vehnäjauho puolikarkea 131g450kcal13.4g91.9g1.6g4.6g
Kananmuna kuorineen punnittu53g66kcal5.8g0.2g4.7g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g44g114kcal13.1g0.9g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1155g1681kcal75g277g26.4g15.4g
Valittu annoskoko578g840kcal37.5g138.5g13.2g7.7g
Annoskoko puolitettuna289g420kcal18.8g69.3g6.6g3.9g
Arvot/100g100g146kcal6.5g24g2.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=319192