Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2000g600kcal20g120g4g20g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Oliiviöljy 54g477kcal0g0g54g0g
Vesi2799g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light400g720kcal33.6g14.8g60g0.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl40g100kcal4.8g0.6g8.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g670kcal19.9g136.6g2.3g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11552g5363kcal170.4g582.6g259.8g64.6g
Valittu annoskoko5776g2682kcal85.2g291.3g129.9g32.3g
Annoskoko puolitettuna2888g1341kcal42.6g145.7g65g16.2g
Arvot/100g100g46kcal1.5g5g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83323