Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen187g261kcal35.6g0g13.1g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)187g56kcal2.1g10.1g0.4g0g
Sipuli 38g11kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g150g147kcal3.1g21g5.5g0g
Rypsiöljy 9g83kcal0g0g9.4g0g
Basilika, tuore 4.9g1.3kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.9g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1157g1122kcal83.2g66.6g57g1.4g
Valittu annoskoko578g561kcal41.6g33.3g28.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna289g281kcal20.8g16.7g14.3g0.4g
Arvot/100g100g97kcal7.2g5.8g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210