Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali3200g675kcal38.4g108.8g6.4g67.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g1600g448kcal9.6g95.2g3.2g40g
Sipuli (kuorittu)800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Valkoviinietikka (Rajamäen)40g8kcal0g2.6g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 32g130kcal0g31.9g0g0g
Oliiviöljy 108g955kcal0g0g108g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11560g4864kcal116.8g553.8g238.4g241.6g
Valittu annoskoko5780g2432kcal58.4g276.9g119.2g120.8g
Annoskoko puolitettuna2890g1216kcal29.2g138.5g59.6g60.4g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245118