Hiivaton jauhelihapizza

Sekoita pizzapohjan aineet keskenään, eli vesi, vehnäjauho+leivinjauhe, suola ja rypsiöljy.

Paista jauheliha, sipuli, herkkusienet ja mausta oman maun mukaan.

Muotoile pizza pohja uunipellille leivinpaperin päälle.

Levitä ketsuppi pizzapohjan päälle.

Levitä taisesti jauheliha, sipulit ja herkkusienet pizzapohjalle.

Purista valkosipulin kynnet ja ripottele pizzan päälle ja lisää oregano.

Lopuksi ripottele tasaisesti pizzan päälle juusto.

Paista pizza uunin keskitasolla 220 asteessa ja n.15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1300g4461kcal132.5g910g15.6g45.5g
Vesi800g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g200g1800kcal0g0g200g0g
Leivinjauhe 40g70kcal2.1g15.1g0g0.2g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihapihvi, naudanpaisti, paistettu ilman rasvaa 1600g2266kcal365.9g0g88.2g0g
Sipuli, paistettu 200g202kcal2.6g9.7g16.4g3.4g
Valkosipuli 32g35kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Herkkusieni säilyke 400g68kcal8.4g0.8g1.2g9.6g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g800g2880kcal224g15.2g208g0g
Oregano, kuivattu 4g12kcal0.4g0.9g0.4g1.7g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix400g200kcal6g40g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11568g23989kcal1488.8g1993.8g1064g122.2g
Valittu annoskoko5784g11994kcal744.4g996.9g532g61.1g
Annoskoko puolitettuna2892g5997kcal372.2g498.5g266g30.6g
Arvot/100g100g207kcal12.9g17.2g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235921