Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g1438g848kcal86.3g60.4g28.8g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras240g640kcal20.4g122.7g2.4g32.1g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g3196g4442kcal607.2g0g223.7g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.5g0.7g2.5g
Kananmuna kuoreton 352g501kcal43.9g1.1g36g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g719kcal0g0g79.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11568g14755kcal1544g442g744.4g81.4g
Valittu annoskoko5784g7378kcal772g221g372.2g40.7g
Annoskoko puolitettuna2892g3689kcal386g110.5g186.1g20.4g
Arvot/100g100g128kcal13.3g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111