Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g87g27kcal1.1g6.4g0.2g2.7g
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Vesi437g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)8.7g23kcal1.1g1g1.6g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl22g19kcal0.3g1g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1158g151kcal5.6g19.2g6.6g6.2g
Valittu annoskoko579g76kcal2.8g9.6g3.3g3.1g
Annoskoko puolitettuna290g38kcal1.4g4.8g1.7g1.6g
Arvot/100g100g13kcal0.5g1.7g0.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283816