Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g1440g850kcal86.4g60.5g28.8g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras240g641kcal20.4g122.9g2.4g32.2g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g3200g4448kcal608g0g224g0g
Sipuli (kuorittu)360g97kcal4.7g17.3g0.7g6.1g
Valkosipuli 120g130kcal9.5g19.6g0.7g2.5g
Kananmuna kuoreton 352g502kcal44g1.1g36.1g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl80g720kcal0g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11584g14775kcal1546g442.8g745.4g81.6g
Valittu annoskoko5792g7388kcal773g221.4g372.7g40.8g
Annoskoko puolitettuna2896g3694kcal386.5g110.7g186.4g20.4g
Arvot/100g100g128kcal13.3g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111