Porkkana-inkiväärikeitto

Hienonna sipuli ja paloittele porkkanat, varsiselleri, valkosipuli ja inkivääri.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset.

Kääntele niitä hetki öljyssä.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kypsennä kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta ja mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Tiiuzca

Tiiuzca sanoi...

Inkiväärin ystävänä laitoin inkivääriä vähän enemmän ja porkkanaa vähemmän. Hyvää tuli edelleen ja omasta mielestä maut tasapainottuivat, kun porkkanaa oli suhteessa vähemmän.

lauantai 15.02.2014 klo 08:54

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g1796g503kcal10.8g106.9g3.6g44.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g399g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka216g24kcal2.4g2.4g0.4g2.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g28g29kcal2.2g4.6g0.2g0.6g
Inkivääri, tuore, silputtu64g51kcal1.1g11.4g0.5g1.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g359kcal0g0g39.9g0g
Vesi3193g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)40g104kcal5.2g4.8g7.2g0.2g
Mustapippuri 20g56kcal2.2g7.6g0.7g5.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11592g2467kcal58.2g313.8g106.6g122.6g
Valittu annoskoko5796g1234kcal29.1g156.9g53.3g61.3g
Annoskoko puolitettuna2898g617kcal14.6g78.5g26.7g30.7g
Arvot/100g100g21kcal0.5g2.7g0.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406265