Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 23g7.7kcal0.1g1.3g0g0.6g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.8g1.7kcal0g0.4g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.9g8.2kcal0.6g0g0.6g0g
Katkarapu 4g2.7kcal0.6g0g0g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g43kcal2.6g3.6g1.4g1.2g
Valittu annoskoko58g21kcal1.3g1.8g0.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g11kcal0.7g0.9g0.4g0.3g
Arvot/100g100g37kcal2.2g3.1g1.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234834