Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g4.7g34kcal0g0g3.8g0g
Kananmuna kuoreton 2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Kaurahiutale 3.7g14kcal0.5g2.1g0.3g0.4g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Raparperi 11g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g12g4.7kcal0.1g0.9g0.1g0.2g
Kanamuna kuoreton, annos 100g2.6g3.7kcal0.3g0g0.3g0g
Sokeri 1.9g7.6kcal0g1.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g9g7.5kcal0.2g0.4g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g235kcal4.2g29.2g11g2g
Valittu annoskoko58g118kcal2.1g14.6g5.5g1g
Annoskoko puolitettuna29g59kcal1.1g7.3g2.8g0.5g
Arvot/100g100g202kcal3.6g25.1g9.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395000