Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl36g48kcal4.7g0.2g3.1g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%3.1g7.8kcal0.4g0.3g0.2g1.5g
Vesi, vesijohtovesi 3.1g0kcal0g0g0g0g
Voi 3g22kcal0g0g2.4g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 13g48kcal3.5g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g249kcal17.2g1g19g3g
Valittu annoskoko58g125kcal8.6g0.5g9.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna29g62kcal4.3g0.3g4.8g0.8g
Arvot/100g100g215kcal14.8g0.9g16.4g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237169