Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g3.3g11kcal0.4g2.1g0.1g0.4g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)3.3g12kcal0.4g2.3g0.1g0.1g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g3.3g11kcal0.4g2.4g0.1g0.2g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g3.3g12kcal0.3g2.5g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g110kcal3g18.6g3.2g1.4g
Valittu annoskoko58g55kcal1.5g9.3g1.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna29g28kcal0.8g4.7g0.8g0.4g
Arvot/100g100g95kcal2.6g16g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126874