Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g35g11kcal0.4g1.4g0.1g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija4.4g14kcal0.5g0g1.2g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)8.8g7.5kcal0.1g0.3g0.6g0g
Tonnikala öljyssä 2.6g5kcal0.7g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g75kcal3.6g3.6g4.2g0g
Valittu annoskoko58g38kcal1.8g1.8g2.1g0g
Annoskoko puolitettuna29g19kcal0.9g0.9g1.1g0g
Arvot/100g100g65kcal3.1g3.1g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143995