Lihamakaronilaatikko

Paista jauheliha silputun sipulin kanssa öljy tilkassa, mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Keitä vesi lisää maustekuutiot ja makaronit.

Keitä n. 7 min. makaronin ei tarvitse olla ihan kypsää.

Kaada keitetyt makaronit liemineen uunivuokaan lisää paistettu jauheliha ja sekoita.

Paista 225° n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g10g18kcal2.1g0g1g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g10g34kcal1.7g6.5g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vesi34g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio vähärasv.&vähäsuol. Maggi0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g115kcal7.6g13.6g3.2g1.2g
Valittu annoskoko58g58kcal3.8g6.8g1.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g29kcal1.9g3.4g0.8g0.3g
Arvot/100g100g99kcal6.5g11.7g2.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108396