Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl7.5g26kcal1.1g4.2g0.5g0.8g
Vesi19g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)28g11kcal1g1.8g0g0g
Mustikka metsä- 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenöljy2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl0.9g6kcal0.1g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g136kcal4.4g12g7.8g1.6g
Valittu annoskoko58g68kcal2.2g6g3.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna29g34kcal1.1g3g2g0.4g
Arvot/100g100g117kcal3.8g10.3g6.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343111