Hapankaalipitsa

Hapankaali pitää valuttaa, ennen kuin levittää sen pitsalle.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 156 grammaa

Viilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.5g1.9kcal0.2g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Oliiviöljy 3.2g28kcal0g0g3.2g0g
Hapankaali 19g5.3kcal0.2g0.8g0g0.4g
Tomaattimurska Eldorado2.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi, Felix2.5g2.3kcal0g0.5g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste9g34kcal2.7g0.2g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g229kcal8.6g21g11.8g1.6g
Valittu annoskoko59g115kcal4.3g10.5g5.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna29g57kcal2.2g5.3g3g0.4g
Arvot/100g100g196kcal7.4g17.9g10.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132150