Voipapu-minestronekeitto(vege)

Mittaa n. 5 dl vettä kattilaan ja lisää ainekset sinne lukuunottamatta keitettyjä papuja.

Lohko perunat kuutioiksi, että kypsyvät nopeammin.

Lisää laakerinlehti ja hieman suolaa ja pippuria.

Keitä lähes kypsäksi hiljaisella tulella ja lisää pavut, Anna kiehua vielä n. 5 min. Maista ja mausta mieleiseksi.

Syö näkkileivän ja juuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 312 grammaa

Raija1951
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 4.7g1.6kcal0.2g0.1g0g0.1g
Kukkakaali 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Organic soup vegetables (lidl) (Biotrend), annos 100g16g7.1kcal0.4g0.9g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Voipapu eli limanpapu, keitetty 400g (Makrobios), annos 100g7g8.2kcal0.5g1.4g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.6g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g19g6.6kcal0.3g1.3g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 4.7g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g61kcal3.4g9.4g0.6g2g
Valittu annoskoko59g31kcal1.7g4.7g0.3g1g
Annoskoko puolitettuna29g15kcal0.9g2.4g0.2g0.5g
Arvot/100g100g52kcal2.9g8g0.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339946