Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g50g18kcal0.5g3.4g0.2g0.7g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g3.8g11kcal0.7g0g0.9g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g1.1g2.2kcal0g0g0.2g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow0.9g2.3kcal0g0.1g0.2g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g74kcal2.4g7.2g3.6g1.4g
Valittu annoskoko59g37kcal1.2g3.6g1.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna29g18kcal0.6g1.8g0.9g0.4g
Arvot/100g100g63kcal2g6.1g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330094