Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g5.1g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.3g21kcal0g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)4.3g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow16g55kcal1.3g12.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g261kcal14.6g25.4g11g1g
Valittu annoskoko59g130kcal7.3g12.7g5.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g65kcal3.7g6.4g2.8g0.3g
Arvot/100g100g223kcal12.5g21.7g9.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728