Mustikkapullamuffinssit

Lämmitä maito ja jogurttirahka 37C, ja sekoita.

Lisää 2pss kuivahiivaa, 3dl makeutusjauhe, 1tl suola ja 1rkl kardemumma sekä kanamuna.

Lisää samalla vatkaten vehnäjauhot.

Taikinan tulee jäädä löysäksi.

Anna kohota 20-30min.

Jaa taikina muffinssivuokiin (n.24kpl pienehköjä ) tai kaada piirakkapellille.

Paista n.30min 200-225'C, aluksi 225'c n.15min ja loppuaika 200'c.

Paistoaika riippuu uunista, eli tarkkaile uunia läheltä.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 67 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen18g6.1kcal0.6g0.9g0g0g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0.8g2.9kcal0.4g0.3g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai14g50kcal1.7g10.2g0.3g0.4g
Jogurttirahka, maustamaton (Ehrmann), annos 250g9g5.3kcal0.7g0.5g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Makeutusjauhe, Pirkka0.9g3.3kcal0g0.8g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Mustikka metsä- 15g6.5kcal0.1g0.9g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g150kcal7g27.4g1g2g
Valittu annoskoko59g75kcal3.5g13.7g0.5g1g
Annoskoko puolitettuna29g38kcal1.8g6.9g0.3g0.5g
Arvot/100g100g128kcal6g23.3g0.9g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=389969