Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 39g42kcal9g0g0.6g0g
Currytahna punainen3.1g8.1kcal0.1g0.3g0.8g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]13g45kcal1.6g0g4.9g0g
Aurajuusto3.1g11kcal0.6g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g211kcal22.6g0.6g14.4g0g
Valittu annoskoko59g106kcal11.3g0.3g7.2g0g
Annoskoko puolitettuna29g53kcal5.7g0.2g3.6g0g
Arvot/100g100g180kcal19.3g0.5g12.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996