Kesäkurpitsapaitos

Kesäkurpitsa kokonainen suikaloidaan tikuiksi ja höyrystetään.

Iso purkki herkkusieniä ja valkosipulin kynsiä maun mukaan, puolikas koskenlakija voimakas muutama siivu metvurstia pieninä paloina.

Sulatetaan paistinmannulla sekaisin ja lisätään kesäkurpitsat.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Punahattu60

Marianne590 sanoi...

Nami, kokeiluun menee :) \r\nPidän valkosipulistakin.

lauantai 17.08.2013 klo 17:59

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g31g5.3kcal0.1g0.8g0.2g0g
Herkkusieni, paistettu 16g16kcal0.4g0.1g1.5g0.3g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g10g27kcal1.9g0g2.2g0g
Valkosipuli 1.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Metvursti kestomakkara0.8g3kcal0.2g0.1g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g105kcal5.4g2.4g8.4g0.6g
Valittu annoskoko59g53kcal2.7g1.2g4.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna29g26kcal1.4g0.6g2.1g0.2g
Arvot/100g100g90kcal4.6g2g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373562