Hirvipaisti

Sulata hirvenlihapala jääkaapissa, leikkele pieniksi kuutioiksi.

Pieni sipulit ja keitä vesi
laita uuni lämpiään 200 asteeseen.

Lado lihat ja sipulit ja mausteet uunivuokaan ja kaada kuuma vesi päälle, pistä uuniin ja anna olla siellä n. 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 29g33kcal6.2g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Sipuli 3.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g69kcal12.6g0.6g1.8g0.2g
Valittu annoskoko59g35kcal6.3g0.3g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna29g17kcal3.2g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g59kcal10.7g0.5g1.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449564