Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.9g7.7kcal0g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Pirkka luomu tomaattimurska31g9kcal0.4g2g0.2g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 19g25kcal1.6g3.3g0.4g0.9g
Hunaja 1.2g4.1kcal0g1g0g0g
Viinietikka 1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g98kcal4g13.2g3.2g2g
Valittu annoskoko59g49kcal2g6.6g1.6g1g
Annoskoko puolitettuna29g25kcal1g3.3g0.8g0.5g
Arvot/100g100g84kcal3.4g11.3g2.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570