Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g1.3g0.6kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Basilika, tuore 3.8g1kcal0.1g0g0g0.1g
Chili paprika punainen1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g23g42kcal0.6g0.2g4.4g0.5g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g3.8g15kcal1.2g0g1.1g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g0.9g7.6kcal0g0g0.9g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g24g23kcal0.7g4.8g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g181kcal5.4g11g13g1.6g
Valittu annoskoko59g91kcal2.7g5.5g6.5g0.8g
Annoskoko puolitettuna30g45kcal1.4g2.8g3.3g0.4g
Arvot/100g100g154kcal4.6g9.3g11g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372292