Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g16g9kcal0.2g2g0g0.1g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g6.1g6.4kcal0.7g0.2g0.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä3.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g40kcal2g5g1.2g0.4g
Valittu annoskoko59g20kcal1g2.5g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna29g10kcal0.5g1.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g34kcal1.7g4.3g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397