Karppaus(Broileri)gratiini

Paista broileri paistinpannulla ja mausta mielesi mukaan.

Voitele vuoka oljyllä ja lisää kaalit sekä broileri.

Sekoita kerma ja Bonjour keskenään ja lisää joukkoon.

Paista 200 asteessa 40 minuuttia, lisää juustoraaste ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Jicka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 14g3.3kcal0.2g0.3g0g0.3g
Parsakaali brokkoli 14g4.8kcal0.6g0.3g0g0.3g
Broileri rintafile,maustamaton14g14kcal3.2g0g0.1g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%6.8g8.9kcal0.2g0.1g0.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl5.5g19kcal0.1g0.2g1.9g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g5.5g20kcal1.5g0.1g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g139kcal11.6g2g8.6g1.2g
Valittu annoskoko59g69kcal5.8g1g4.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna30g35kcal2.9g0.5g2.2g0.3g
Arvot/100g100g118kcal9.8g1.7g7.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226874