Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi7.5g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)19g58kcal3.2g10.1g0.5g2.4g
Ketsuppi, meira2g1.4kcal0g0.3g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g8.8g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Palvikinkku Wursti5.6g5.1kcal0.9g0g0.1g0g
Oltermanni, perinteinen4.1g15kcal1g0g1.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.6g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g7.5g3.7kcal0.1g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g221kcal11g23.6g9.2g5.2g
Valittu annoskoko59g111kcal5.5g11.8g4.6g2.6g
Annoskoko puolitettuna29g55kcal2.8g5.9g2.3g1.3g
Arvot/100g100g188kcal9.4g20.1g7.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993