Jauhelihakeitto (10% kevytjauheliha)

Paahda jauheliha ja kuullota sipuli kevyesti.

Jauhelihaan voit lisätä ripauksen suolaa ja valkopippuria.

Kiehauta vesi + kasvisliemikuutiot + pippurit + laakerinlehdet.

Lisää kuutioitu peruna.

Keitä n. 5 minuuttia, lisää paahdettu jauheliha ja sipuli.

Anna kiehahtaa hetken.

Lisää pakastevihannekset ja ripottele kourallinen persiljaa päälle.

Keitä kunnes perunat ovat kypsiä, muutama minuutti.

Tarkista suolan määrä.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Mjnen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.8g0.2kcal0g0g0g0.1g
Herne-maissi-paprika, Rainbow5.9g4.7kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Vihannessekoitus, Rainbow (250g pussi)3.3g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g9g16kcal1.7g0g0.9g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g0.9kcal0g0g0.1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 12g8.9kcal0.2g1.8g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g70kcal4.4g5.8g3g1g
Valittu annoskoko59g35kcal2.2g2.9g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna30g18kcal1.1g1.5g0.8g0.3g
Arvot/100g100g60kcal3.7g4.9g2.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154278