Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g45g43kcal9g0g0.8g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g5.2g14kcal0.2g0.2g1.4g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]8.9g30kcal1.1g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana118g172kcal20.6g0.4g11g0g
Valittu annoskoko59g86kcal10.3g0.2g5.5g0g
Annoskoko puolitettuna30g43kcal5.2g0.1g2.8g0g
Arvot/100g100g146kcal17.5g0.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270