Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g498g139kcal3g29.6g1g12.4g
Oliiviöljy 5.5g48kcal0g0g5.5g0g
Mustapippuri 2g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.5g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste75g293kcal24.6g0g21.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g972kcal55.6g60.8g55.6g25.8g
Valittu annoskoko580g486kcal27.8g30.4g27.8g12.9g
Annoskoko puolitettuna290g243kcal13.9g15.2g13.9g6.5g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.2g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922