Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g301g541kcal73.9g8.7g23.1g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g200g240kcal5.6g10.2g20g0.8g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Rypsiöljy 10g89kcal0g0g10g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g15g17kcal0.1g3.5g0g0g
Valkosipuli 4g4.3kcal0.3g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g1809kcal161.2g51g106.4g3.6g
Valittu annoskoko580g905kcal80.6g25.5g53.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna290g452kcal40.3g12.8g26.6g0.9g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117