Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka87g10kcal1g1g0.2g0.9g
Lanttu 133g39kcal1.3g6.1g0.4g2.4g
Porkkana 120g39kcal0.7g6.7g0.2g3.1g
Sipuli 67g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Kesäkurpitsa zucchini 87g16kcal0.5g2.2g0.3g0.6g
Mustapippuri 1.3g3.7kcal0.1g0.5g0g0.4g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g3.3g11kcal0g2.6g0g0g
Sinappi 3.3g4.4kcal0.1g0.5g0.2g0.1g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g3.3g5.7kcal0g1.4g0g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g67g20kcal0.7g2.7g0.2g0g
Rypsiöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g453kcal10.4g53.8g16.6g17.2g
Valittu annoskoko580g227kcal5.2g26.9g8.3g8.6g
Annoskoko puolitettuna290g113kcal2.6g13.5g4.2g4.3g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.6g1.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091