Kantarellikanakastike+höyrykasvikset

Ryöppää sienistä neste pois.

Lisää voi ja sipuli pannulle.

Anna ruskistua tovi.

Lisää kana ja anna hautua hiukan vajaa 10min.

Mausta suolalla.

Lisää kerma ja anna hautua vielä toiset 10min.

Höyrytä kasvikset kattilassa, ensin tuoreet porkkanat yksinään, hetken kuluttua perään pakasteet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Mysande
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kantarelli 134g23kcal2.4g0.5g0.7g2.5g
Atria broilerin fileesuikale naturell100g110kcal23g0g2.1g0g
Voi 14g102kcal0.2g0.1g11.4g0g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g67g107kcal1.4g2.5g10g0.1g
Kukkakaali-parsakaali-porkkana, broccoli,lidl, annos 500g150g50kcal3.8g7.7g0.5g3.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g65g18kcal0.4g3.9g0.1g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g847kcal63.8g34.2g49.8g17.4g
Valittu annoskoko580g423kcal31.9g17.1g24.9g8.7g
Annoskoko puolitettuna290g212kcal16g8.6g12.5g4.4g
Arvot/100g100g73kcal5.5g2.9g4.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306901