Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali335g71kcal4g11.4g0.7g7g
Porkkanaraaste 200g168g45kcal1g8.9g0.3g4.2g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g25g25kcal0g5.3g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever50g340kcal0.5g0.6g37.2g0g
Mustapippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1160g964kcal11g52.6g76.4g22.4g
Valittu annoskoko580g482kcal5.5g26.3g38.2g11.2g
Annoskoko puolitettuna290g241kcal2.8g13.2g19.1g5.6g
Arvot/100g100g83kcal0.9g4.5g6.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007