Raparperipiirakka ala Tuula

Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen.

Painele sulanut taikina pyöreään vuokaan.

Kuori raparperit ja pilko ne pieniksi viipaleiksi.

Sekoita muut aineet keskenään.

Levitä raparperit vuokaan ja kaada ranskankerma-muna-sokeri seos raparperien päälle.

Paista uunin keskitasolla 25-30 minuuttia, kunnes pinta on kauniin värinen.

Tarjoile sellaisenaan tai vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g214g812kcal15.2g107.5g34.6g3.8g
Raparperi 141g47kcal1g7.7g0.1g2g
Eila kevyt creme fraiche (Valio), annos 200g113g214kcal2.9g5.8g20.2g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Sokeri 48g194kcal0g47.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.7g6.1kcal0.1g1.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1161g2742kcal53.8g345g122.6g11.6g
Valittu annoskoko581g1371kcal26.9g172.5g61.3g5.8g
Annoskoko puolitettuna290g686kcal13.5g86.3g30.7g2.9g
Arvot/100g100g236kcal4.6g29.7g10.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461355