Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1333g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)500g1649kcal33.5g399.8g2g0g
Valkosipuli 27g29kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)333g90kcal4.3g16g0.7g5.7g
Paprika punainen 666g195kcal6.3g30g2.7g12.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g616g173kcal3.7g36.7g1.2g15.4g
Herkkusieni 333g53kcal7g1g1.1g5g
Herne, pakaste (rainbow)666g566kcal40g99.9g0g20.7g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g33g300kcal0g0g33.3g0g
Tomaattipyree, Pirkka133g109kcal4.5g25.3g1.3g1.3g
Mustapippuri 27g75kcal2.9g10.2g0.9g7.1g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g100g65kcal7.5g9g0.5g0.1g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)1033g1281kcal227.2g0g41.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11600g9168kcal678g1264.4g170.4g137.2g
Valittu annoskoko5800g4584kcal339g632.2g85.2g68.6g
Annoskoko puolitettuna2900g2292kcal169.5g316.1g42.6g34.3g
Arvot/100g100g79kcal5.8g10.9g1.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317