Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g3005g5409kcal739.3g87.2g231.1g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g2004g2404kcal56.1g102.2g200.3g8g
Sipuli (kuorittu)501g135kcal6.5g24g1g8.5g
Rypsiöljy 100g886kcal0g0g100.2g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g150g170kcal1.1g34.6g0.1g0g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11600g18095kcal1612.4g509g1065.8g34.6g
Valittu annoskoko5800g9048kcal806.2g254.5g532.9g17.3g
Annoskoko puolitettuna2900g4524kcal403.1g127.3g266.5g8.7g
Arvot/100g100g156kcal13.9g4.4g9.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117