Janskun Jauhelihamössö

Pilko sipuli lohkoiksi ja porkkana ohuiksi suikaleiksi.

Paista sipulia hieman ja lisää sitten jauheliha.

Kun liha on ruskistunut, niin lisää joukkoon kukkakaalit ja porkkana.

Kun kaikki ovat kypsiä, eli pehmeitä, niin lisää joukkoon sulatejuusto.

Oman maun mukaan mausteita.

Itse suosittelen tietenkin suolaa, ja sitten pippuria, chilijauhetta, paprikajauhetta ja ripaus valkosipulijauhetta.

Nam nam hyvää tuli :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)467g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g1333g227kcal25.3g28g2.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g600g1680kcal114g0.2g132g0g
Jauheliha, sika-nauta 2667g5905kcal466.7g0g453.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g433g121kcal2.6g25.8g0.9g10.8g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g300g2700kcal0g0g300g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11600g21518kcal1229.4g152.8g1779.6g37.4g
Valittu annoskoko5800g10759kcal614.7g76.4g889.8g18.7g
Annoskoko puolitettuna2900g5380kcal307.4g38.2g444.9g9.4g
Arvot/100g100g186kcal10.6g1.3g15.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269492